Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégmódosítás - Budapest képes leírás - Cégmódosítás és változásbejegyzés.tlap.hu
részletek »

Cégmódosítás - Budapest - Cégmódosítás és változásbejegyzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegmodositas.tlap.hu » Cégmódosítás - Budapest
Keresés
Találatok száma - 35 db
 Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda

Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda

A Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda 1993. január 1-én alakult meg. Az iroda vegyes praxist folytat, az elmúlt években több, országosan ismert büntetőügyben látták el a tagok védelmét, illetve igen jelentős polgári ügyekben peres és nemperes képviseletét. Az iroda fennállása alatt közel 50 ügyvédjelöltet nevelt fel, akik közül többen ma már ismert és megbecsült tagjai az ügyvédi társadalomnak.

 Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda

Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda

A Budapesti 5000. Ügyvédi Iroda 1997 óta kizátólag az energiajogra specializálódott, így lehetőségünk volt ezáltal igen széleskörű tapasztalatot szerezni ezen a területen. Partnereink között az energetikában működő szinte valamennyi engedélyes (piaci szereplő) megtalálható (erőművek, kiserőművek, átviteli rendszerirányító, hálózatüzemeltető, szervezett gázkereskedők, megújuló beruházások, ipari nagyfogyasztók, egyetemes szolgáltató, stb.). Ezen túlmenően, a hazai villamos energia piac legnagyobb szereplői mellett széles körben üdvözölhetjük a villamos energia piac nemzetközi szereplőit is. Ennél fogva az energetika jogi szabályozásának és gyakorlatának teljes spektrumát átlátjuk, folyamatosan részt veszünk az energiajogi szabályozások fejlesztésében, az iparági szabályzatok...

 Dr. Zatik Levente ügyvéd

Dr. Zatik Levente ügyvéd

Az elmúlt években főleg büntető- és szabálysértési ügyekkel foglalkoztam. Szakterületeim a büntetőjogban: informatikai bűncselekmények, gazdasági és vagyon elleni bűncselekmények. További jogi szolgáltatások: követelések behajtása, cégalapítás és módosítás, végelszámolás, munkajogi tanácsadás, adásvételi és egyéb szerződések, szabályzatok elkészítése. Irodám könnyen megközelíthető helyen, az Ilka utcában található. A parkolás a környéken ingyenes. Amennyiben jogi problémájával kapcsolatban az interneten szeretne tájékozódni, látogasson el weboldalamra.

Bátki Pál Ügyvédi Iroda

Bátki Pál Ügyvédi Iroda

A 2012 március 1-i, gazdasági társaságokra vonatkozó törvénymódosítás előírta, hogy a soron következő társasági szerződés módosítás során Cégmódosítás jogász segítségével, cég módosítása vagyis változásbejegyzés amit ügyvéd jelenlétében kell végezni ez a cégmódosítási eljárás. Cégmódosítás professzionálisan a hirdetőnél. - igazolni kell teljes bizonyító erejű magánokiratban a székhely használat jogcímét - a társasági szerződésben fel kell tüntetni a tag születési dátumát is - a cégjegyzékben szerepelnie kell a tag és az ügyvezető adóazonosítójának - kötelező a cégjegyzékbe bejelenteni a cég telephelyeit és fióktelepeit, akkor ha az eddig csak adóhatóságnál volt bejelentve. Ezeket a változtatásokat az első társasági szerződés módosításkor, de legkésőbb 2013. 02. 31-ig kell megtenni. Az eljárás illeték-, és közzétételi díj mentes, amennyiben csak a kötelező módosítások bejegyzésére irányul. Az ügyvédi munkadíj 30.000.- -től 40.000.- Ft -ig terjed, attól függően, hogy milyen rég volt módosítva az adott cég társasági szerződése, így mennyi munkával jár a módosítás.

Cégdoki

Cégdoki

A cég módosítása a cég adataiban történő változás (cégnév, székhely, telephely, lakóhely,tevékenységi kör, ügyvezető(képviselők) a cég elhatározásának, illetve az adataiban bekövetkezett változásoknak cégbírósági bejegyzése, természetesen a szükséges okiratok, egységes szerkezetű alapító okirat és társasági szerződés megszerkesztése, aláírása és ellenjegyzését követően.

Cégjegyző

Cégjegyző

Cégmódosítás jogász segítségével, cég módosítása vagyis változásbejegyzés amit ügyvéd jelenlétében kell végezni ez a cégmódosítási eljárás. Cégmódosítás professzionálisan a hirdetőnél. ahhoz, hogy ki tudja választani, mely cégforma az Ön számára a legkedvezőbb, tisztába kell lennie a hatályos törvényi szabályozással és a lehetőségekkel. Kérdezzen, tájékozódjon a cégalapítás előtt! Kérdései esetén szívesen adunk részletes felvilágosítást és tanácsot. Cégalapítás és cégbejegyzés után már költség és/vagy idő vonzata van minden újabb cégmódosításnak. Cégmódosítás jogász segítségével, cég módosítása vagyis változásbejegyzés amit ügyvéd jelenlétében kell végezni ez a cégmódosítási eljárás. Cégmódosítás professzionálisan a hirdetőnél. Van olyan cégmódosítás, amely nem is lehetséges azonnal (pl. Áfa kör.). Feleslegesen kidobott pénzt és időt takaríthat meg, ha a kezdetekkor jól átgondolja, melyik az Ön számára legkedvezőbb vállalkozási forma, és az Ön igényeinek leginkább megfelelőt választja ki. Természetesen olyan céget kell alapítani, amely az Ön igényeinek leginkább megfelel, és a jelenleg hatályos törvények szabta lehetőségeket maximális mértékben kihasználja.

Cégképviselet Iroda Kft.

Cégképviselet Iroda Kft.

Ha a bejegyzési kérelemben külföldi jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság szerepel, vagy a bejegyzési kérelemben feltüntetett külföldi természetes személy nem rendelkezik magyarországi lakóhellyel, a bejegyzési kérelemben kézbesítési megbízottat kell megjelölni. A kézbesítési megbízott magyarországi székhellyel rendelkező szervezet, illetve állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy egyaránt lehet. Kézbesítési megbízotti feladatot a cég tagjai (részvényesei), vezető tisztségviselői, valamint felügyelőbizottsági tagjai nem láthatnak el. Cégmódosítás jogász segítségével, cég módosítása vagyis változásbejegyzés amit ügyvéd jelenlétében kell végezni ez a cégmódosítási eljárás. A bejegyzési kérelemhez mellékelni kell a kézbesítési megbízott megbízására, és a megbízatás elfogadására vonatkozó teljes bizonyító erejű magánokiratot vagy közokiratot.

Cégmódosítás online

Cégmódosítás online

Csak töltse ki az űrlapot és fáradjon be az irodánkba, a szerződés véglegesítésére. Cégmódosítás jogász segítségével, cég módosítása vagyis változásbejegyzés amit ügyvéd jelenlétében kell végezni ez a cégmódosítási eljárás. Cégmódosítás professzionálisan a hirdetőnél.

Cégszolgálat Kft.

Cégszolgálat Kft.

Önnek ügyvéd segít a helyes döntésekben, Ön ezért a jogi segítségért fizet! Azt fizeti meg, hogy az ügyvéd magabiztosan végigkíséri az egész cégalapítás folyamatán. Ne elégedjen meg egy adatrögzítővel! Nem misztifikáljuk túl a cégalapítást, de bármikor felmerülhet olyan kérdés, melyben fontos, hogy ügyvédtől kapjon felelősségteljes, jogi tanácsot és ne csak annyi legyen a válasz: 'hát, mi ezt így szoktuk'. Bárhol alapítja cégét, ott kell lennie egy ügyvédnek, különben nem tudják megcsinálni a cégalapítást. Cégalapítás folyamán Önnek végig jár a jogász jelenléte és a jogi tanácsadás! Ezt aláíró ügyvédnek kötelessége biztosítani, ügyvédi szabályzat szerint.

Hirdetés
Cégvarázsló

Cégvarázsló

Az iroda társasági jog specialista ügyvédje és ügyvédjelöltje révén a cégekkel kapcsolatos széleskörű változásbejegyzési, módosítási eljárások teljes körű bonyolítását végzi (okiratok szerkesztése, kérelmek beadása és képviselet a Cégbíróság előtti cégeljárás során). A cégjegyzékbe bejegyzett adatok változása esetén, illetve a társasági szerződés, alapító okirat módosításakor a cégnek változásbejegyzési eljárás keretében kérnie kell a változások bejegyzését a székhelye szerint illetékes Cégbíróságtól.

Companyexpress

Companyexpress

Irodánk díjmentesen átvizsgálja cégének szerződéseit/cégokiratait, és tájékoztatjuk a pontos teendőkről, ha ezen igényét jelzi felénk és a hatályos jogszabály miatt szükségessé vált a módosításokat a legkörültekintőbben elvégezzük, amennyiben megbízást kapunk a feladatra. A kötelező módosítás lehetőséget teremt arra, hogy átvizsgáljuk szerződését más szempontok szerint is, és amennyiben igény van rá, kedvezőbb jogi és adózási feltételeket biztosító okirattá dolgozzuk át.

Companymanager

Companymanager

A Company Manager Kft, mint a cégek menedzsere, az Önök igényeinek megfelelő, szakszerű és gyors kiszolgálását tűzte ki célul. Tevékenységünk keretében többek között a cégekkel kapcsolatos ügyviteli tanácsadással állunk az Önök rendelkezésére. Legyen szó kezdő vállalkozásról, vagy már működő cégről, kollégáink tanácsot adnak jogi, adózási, ügyvezetési kérdésekben is. Céggel kapcsolatos jogi tanácsadást ügyvéd fogja Önnek nyújtani, nem pedig titkárnő, vagy felületes jogi ismeretekkel rendelkező ügyintéző. Cégünk filozófiája, hogy Ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást kapják akár könyvviteli, jogi tevékenységgel kapcsolatosan. Ár-érték arányban kiemelkedő szolgáltatást nyújtunk.

Dobrocsi Ügyvédi Iroda

Dobrocsi Ügyvédi Iroda

Naprakész tudás, több éves szakmai tapasztalat, megbízható jogi háttér - ezt nyújtja Önnek budapesti ügyvédi irodánk, amely az egyszerűbb szerződések készítésétől az ingatlan adásvételen át az összetett, problémás jogviták rendezéséig mindennemű jogi ügyintézésben szakszerű segítséget nyújt.

Dr. B. Horváth Ágnes

Dr. B. Horváth Ágnes

Az ügyvédi iroda, Dr. B. Horváth Ágnes ügyvéd vezetésével teljes körű jogi szolgáltatást nyújt megbízói részére magyar és angol nyelven, tevékenységét több szakértő ügyvéd és ügyvédi iroda partnere segíti. Elsődleges szakterületeink az adójog, polgári jog, ingatlanjog és gazdasági jog, ezen belül is a vagyonosodási vizsgálat és a társasági jog.

Dr. Benedek Csaba ügyvéd

Dr. Benedek Csaba ügyvéd

Kiemelt szakterületek: ingatlanjog, ingatlan adásvételi szerződések; cégalapítás és társasági jog; munkajog, felmondás; házassági bontóperek és családi jog, öröklési jog és hagyatéki eljárások; kártérítési és tartozásos ügyek, polgári jogi szerződések; végrehajtási eljárások,stb... Ügyvédi honlapomon a szolgáltatással kapcsolatban minden részletes információt megtalálhat és közvetlenül kérhet tájékoztatást az irányadó ügyvédi díjszabásról, sőt akár ingyenes online jogi tanácsadást is igénybe vehet.

Dr. Bodnár Klára ügyvéd

Dr. Bodnár Klára ügyvéd

Dr. Bodnár Klára Ügyvéd, Székhely: 1147 Budapest, Telepes u. 96/A 2/1. Társasági Szakjogász, EU Szakjogász Tevékenység: -Gazdálkodó szervezetek, elsősorban a mikro- kis- és középvállalkozások ügyeiben szükség szerinti jogi képviseletének ellátása. - a gazdálkodó szervezetek tevékenységéhez kapcsolódó blanketta és standard szerződések kidolgozása és alkalmazásának felügyelete. -Együttműködés a különböző szerződések kidolgozásában, a gazdálkodó szervezetek alapító okiratának előkészítésében, megkötésében, a szerződésekből származó és egyéb igények érvényesítését célzó feltételek kialakításában. -Jogi állásfoglalások kialakítása egyes ügyekben. -Közreműködik a kintlévőségek kezelésében, a követelések peren kívüli behajtásában és az egyeztető tárgyalásokon, a kintlévőségek csökkentése érdekében jogi megoldások keresésében. -A gazdálkodó szervezetek követeléseinek peres és nem peres eljárásokban történő érvényesítése. -A beszerzésekkel kapcsolatos szerződéskötés előkészítése.

Dr. Grand Annamária Ügyvédi Iroda

Dr. Grand Annamária Ügyvédi Iroda

Irodánk magán- és jogi személyek részére nyújt szolgáltatásokat magyar és angol nyelven. Szakterületeink a társasági-, gazdasági-, ingatlan-, munka-, közbeszerzési- és öröklési jog valamint a követelésbehajtás. Üzleti partnereknél fő profilunk a cégalapítás, a cégmódosítás valamint a szerződések megírása, véleményezése, a jogi tanácsadás, amely kiterjed a munkajogra, a követelések behajtására valamint a peres és nem peres eljárásokban a képviselet ellátására is. Eljárunk védjegyek, szabadalmak, hatósági engedélyek beszerzése iránt, illetve közreműködünk közbeszerzési eljárásokban. Magánszemélyek számára főleg jogi tanácsadást nyújtunk, szerződéseket írunk, valamint képviseljük őket peres és nem peres eljárásokban. Rendkívüli figyelmet fordítunk a vállalt, illetve a bíróságok/hatóságok által kitűzött határidők betartására, valamint ügyfeleink azonnali és teljes körű tájékoztatására.

Tuti menü