Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cégmódosítás - Vidék képes leírás - Cégmódosítás és változásbejegyzés.tlap.hu
részletek »

Cégmódosítás - Vidék - Cégmódosítás és változásbejegyzés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cegmodositas.tlap.hu » Cégmódosítás - Vidék
Keresés
Találatok száma - 22 db
 Dr. György János Ügyvédi Iroda

Dr. György János Ügyvédi Iroda

Gazdasági társaságok alapításával kapcsolatos ügyintézés, okiratszerkesztés. Gazdasági társaságok társasági szerződésének, alapító okiratának módosítása, jogi képviselet a változásbejegyzési eljárásban. Alapítványok, egyesületek és egyéb társadalmi szervezetek létrehozásához szükséges okiratok elkészítése, módosítása. Az ingatlannal kapcsolatos szerződések elkészítése és ellenjegyzése, földhivatal előtti eljárásban való képviselet, ingatlanokkal kapcsolatos peres eljárások vitele, társasházi alapító okiratok készítése, módosítása, ingatlanok átminősítése, illeték- és adótanácsadás. Az iroda vállalja a teljes körű perbeli képviseletet polgári, munkaügyi, közigazgatási , alamint családjogi perekben. Bővebben lásd a honlapon.

 Dr. Ifkovics József Ügyvédi Iroda

Dr. Ifkovics József Ügyvédi Iroda

Az iroda 1990-ben alakult. Tevékenységét kis- és középvállalkozások alapításával kezdte, majd országos ügynöki hálózatok jogi és adójogi ügyeit intézte. Tevékenységi köre jelenleg felöleli a gazdasági jog szinte teljes területét, különös tekintettel az adójogra. Megbízói között a magyar és külföldi kis- és középvállalkozások mellett számos nagy magyar, illetve multinacionális cég is található. Az iroda szorosan együttműködik az érdekeltségi körébe tartozó STÁDIUM Vállalkozási és Adótanácsadó Korlátolt Felelősségű Társasággal (irodái: 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 9 .; 1068 Budapest, Szondi u. 93. fsz. 1.) www.stadium.hu az iroda alapeszméje az ügyfelek igényes, komplex (jogi, közgazdasági) és megbízható kiszolgálása. Az iroda munkatársai jelenleg: dr. Ifkovics József ügyvéd, dr. Győri János ügyvéd, Kovács Krisztina titkárnő. Nyelvismeret: német, angol, orosz.

 Dr. Mravik Ágota Ügyvédi Iroda

Dr. Mravik Ágota Ügyvédi Iroda

Az ügyvédi iroda a veresegyházi ügyvédi irodák közül az egyik legrégebbi. 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Az iroda okiratok szerkesztésével, adásvételi szerződések teljes körű lebonyolításával, cégek alapításával, képviseletével foglalkozik. Rendelkezik a fentiek elvégzéséhez szükséges infrastruktúrával, elektronikus ügyintézés lehetőségével. Az iroda tevékenységéhez tartozik a fentieken felül az ingatlanközvetítés, s a megbízások során felmerülő értékbecslés. Specialitása az irodának, hogy vezetője szakképzett igazságügyi mediátor, azonban nemcsak a peres ügyek békés megoldása tartozik a praxisába, hanem a pár- és válási-, valamint gyermek elhelyezési mediáció is.

 Terék Anikó Ügyvédi Iroda

Terék Anikó Ügyvédi Iroda

Már működő cégek társasági szerződésének módosítása, jogi képviseletének ellátása. A társasági szerződés módosítására bármely adat (pl. tagok személye, székhely, tevékenységi kör) vonatkozásában sor kerülhet. Cégmódosítás jogász segítségével, cég módosítása vagyis változásbejegyzés amit ügyvéd jelenlétében kell végezni ez a cégmódosítási eljárás. Cégmódosítás professzionálisan a hirdetőnél. A változás cégbírósági bejegyzéséhez már a módosításokat tartalmazó változásokkal egységes szerkezetbe foglalt társasági szerződés, a legfőbb szerv változást elhatározó határozata illetve az erről szóló jegyzőkönyv, Kft. esetében a tagok személyében illetve a meglévő tagok vagyoni hozzájárulásában bekövetkező módosulás esetán tagjegyzék, elkészítése szükséges. A dokumentumok - éppen úgy mint cégalapításnál - elektronikus úton kerülnek benyújtásra az illetékes cégbírósághoz. Fontos hogy amennyiben csak a cég tevékenységi köre módosul, úgy nem kell eljárási illetéket valamint közzétételi költségtérítést fizetni!

Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda

Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda ezt a honlapot Önnek készítette! Tudjuk, hogy igényeinek megfelelő ügyvédet, illetve hivatalos közbeszerzési tanácsadót választani bizalmi kérdés. Honlapunkon szeretnénk bemutatni, hogy a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda közbeszerzési, cégképviseleti és polgári jogi ügyekben milyen módon tud segíteni Önnek, ezzel is megkönnyítve döntését.

Dr Szász ügyvédi iroda

Dr Szász ügyvédi iroda

Bejegyzett társaságok esetében a törvény változása vagy a tagok elhatározása folytán kerül sor az alapító okirat módosítására. Az első esetben például a tevékenységi körök módosulása vagy a vezető tisztségviselő munkaviszonyban való alkalmazása miatt kerül erre sor, míg a második esetben a módosítás a törzstőke csökkentése- növelése, a tagok változása, üzletrész eladás stb. miatt történhet. A cégmódosítás során lehetőség van az ún. szerződésminta alkalmazására való áttérésre is. Ennek lényege, hogy a Cégtörvény mellékletét képező szerződésminta aláírva kerül benyújtásra a cégbíróság felé. Ez egy költségkímélő eljárás, hiszen az ügyvédi munkadíjon felül csupán 18.000.- Ft megfizetése szükséges.

Dr. Abay Nemes Ügyvédi Iroda

Dr. Abay Nemes Ügyvédi Iroda

Az Ügyvédi irodánk Nagykanizsa frekventált részén a város központjában található. Tevékenységünk középpontjában a családjog, az ingatlanjog, a társasági jog, a cégjog, a polgári jog, a munkajog áll, ezeken a területeken több éves gyakorlati tapasztalatokkal, gyorsasággal és precizitással rendelkezünk. Az Ügyvédi Irodát vezető ügyvéd jogi tanácsot ad és okiratot szerkeszt, mindezt kedvező ügyvédi díjak mellet. Rendszeresen publikálunk televízióban és más médiákban. Az ügyfelet igényei szerint szükség esetén személyesen felkeressük a gördülékeny ügyintézés, a rugalmasság, az ügyek hatékony és gyors megoldása érdekében.

Dr. Bíróné Farkas Klára

Dr. Bíróné Farkas Klára

Az ügyvédi iroda Zalaegerszegen a Megyeháza földszintjén helyezkedik el. A Megyeházán gyakran tartanak a polgármesterek, jegyzők részére szakmai megbeszélést, konzultációt és egyéb előadásokat, így külön utat megtenni nem kell, esetlegesen az előadások szünetében, illetve előtte, vagy utána is nyílik lehetőség (ingyenes) megbeszélésre, kapcsolat felvételre. Parkolóhelyek a környéken nagy számban találhatók. Az Ügyvédi Iroda kiemelt hangsúlyt helyez a hatékony, modern irodai és kommunikációs eszközök használatára, a megbízók magas szintű kiszolgálására, a velük való kapcsolattartás gyorsasága és zavartalansága érdekében. Az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálata által működtetett cégnyilvántartási adatbázishoz az iroda on-line hozzáférési joggal rendelkezik, amely rendkívüli módon meggyorsítja a megbízások teljesítése érdekében szükséges céginformációk beszerzését. 2008. január 1-től egyes adatok ingyenes lehívása is lehetséges. Ugyancsak on-line hozzáférés van az ingatlan-nyilvántartáshoz, amely lehetővé teszi tulajdoni lapok és térképkivonatok lehívását, ingatlanok változásainak figyeltetését.

Dr. Bozsó János

Dr. Bozsó János

Tevékenységek: Gazdasági társaságok (kkt., bt., kft., rt.) alapítása, cégmódosítás. Gazdasági társaságok eseti és tartós képviselete. Magánszemélyek polgári jogi képviselete vagyonjogi és csalágjogi ügyekben. Ingatlanszerződések készítése és ellenjegyzése. Hagyatéki ügyek. Közigazgatási szervek és hatóságok előtti eljárás. Okiratok szerkesztése és ellenjegyzése. Jogi tanácsadás, felvilágosítás.

Hirdetés
Dr. Buzás László

Dr. Buzás László

Főbb területek: Adásvételi és egyéb szerződések készítése. Gazdasági társaságok, alapítványok, egyesületek alapítása és átalakulása, megszüntetése, képviselete (társasági szerződések, alapító okiratok, átalakulásról szóló okiratok, a társaságok működésével kapcsolatos okiratok, szerződések, kereskedelmi kapcsolatok, cégfelügyeleti eljárásokkal kapcsolatos képviselet, végelszámolás. Polgári peres képviselet. Családjogi ügyek (házassági vagyonjogi szerződések, közös megegyezéses bontóperekhez szükséges megállapodások, gyámhatósági eljárások, bontóperi képviseletek, végrendelet, stb). Adóügyekben képviselet az adóhatóság előtt valamint közigazgatási és büntető bíróságok előtt. Büntető eljárások (vagyon elleni bűncselekmények, közlekedési balesetek, élet-, testi épség-elleni bűncselekmények, gazdasági bűncselekmények és egyéb büntetőügyek, valamint azok szabálysértési alakzatai). Egyéb eljárások (hagyatéki eljárások, közigazgatási határozatok megtámadása, munkajogi ügyek, stb.) A fenti területekkel kapcsolatos jogi tanácsadások vonatkozásában szintén állok Tisztelt Ügyfeleim rendelkezésére.

Dr. Fekete Gabriella

Dr. Fekete Gabriella

Szombathely város szívében, a Pelikán Palace Irodaházban kereshet fel személyesen. A gyönyörűen felújított épület kitűnő infrastruktúrával párosul, megteremtve ezzel a kiegyensúlyozott, komoly munka feltételeit. Ügyvédi szakvizsgámat kiváló minősítéssel szereztem meg, további biztosítási szakjogász oklevéllel rendelkezem. Ügyvédjelöltként Szombathely egyik neves irodájában szereztem szakmai tapasztalatokat, ezzel is mélyítve elméleti tudásomat, melyet summa cum laude minősítésű diplomám fémjelez. A folyamatos, élethossziglan tartó tanulás a ma embere számára szinte már természetes. A szakmai fejlődés része, hogy ismereteinket, szaktudásunkat bővítsük, felfrissítsük. Alapelvem, hogy a hozzám fordulók számára alapos szakmai utánjárás és gyors ügyintézés során tegyek eleget az általam vállalt szerződésben foglalt feltételeknek. Fiatalos lendületre és személyes hangvételre számíthat, mellyel igyekszem ember-közelivé tenni a száraz, formális ügymenetet.

Dr. Gaiderné Dr. Gáspár Éva

Dr. Gaiderné Dr. Gáspár Éva

Dr. Gaiderné dr. Gáspár Éva egyéni ügyvéd, európai jogi szakjogász vagyok. Ügyvédi irodám Zalaegerszeg belvárosában, a Batthyány u. 3-7. III. 13. sz. alatt található. Irodám technikai felszereltsége a kor követelményeinek mindenben messzemenően megfelel. Korszerű számítógépes rendszer, mobil és vezetékes telefonhálózat, szélessávú Internet, a földhivatali elektronikus hálózathoz és elektronikus cégeljáráshoz történő hozzáférés segíti az ügyfelekkel való gyors kapcsolattartást, a szakszerű ügyintézést. Az iroda szakmai tevékenysége kiterjed eseti jogi tanácsadásra, állandó megbízásra, peres és nemperes eljárásokban való jogi képviseletre, hazai és nemzetközi ügyekben egyaránt egész Nyugat-Magyarország területén.

Dr. Gáli Gergely

Dr. Gáli Gergely

A Gáli Ügyvédi Iroda alapító tagja és vezetője dr. Gáli Gergely ügyvéd. Dr. Gáli nagyobb részt a klasszikus polgári jog és a gazdasági jog területén végzi munkáját, azonban büntető- és szabálysértési eljárásokban történő képviseletet is vállal. A Sopron belvárosában található ügyvédi irodája jogi tanácsadásra, beadványok, okiratok szerkesztésére, valamint peres- és nem peres eljárásokra is kiterjedő széles körű tevékenységgel várja Ügyfeleit. Az iroda lehetőség szerint előzetes időpont egyeztetés alapján várja a jogkereső közönséget. Szakterületek: klasszikus polgári jog és családi jog, társasági jog, gazdasági jog és egyéb szervezetek képviseletet, ingatlanjog, munkajog, büntetőjog, szabálysértési jog, közigazgatási hatóságok (adóhatóság, építéshatóság stb.) előtti teljes körű képviselet.

Dr. Horváth Péter

Dr. Horváth Péter

Ügyvédi irodám Pécs szívében, a Király utca 22. szám alatt található. Ezen a helyen egy több évtizedes múltra visszatekintő ügyvédi munkaközösségnek válhattam tagjává, mely tradícióival és kiemelkedő szakmaiságával vált ismertté Pécsett. Eddigi szakmai tapasztalatom során megtanultam, hogy az ügyvéd-ügyfél viszony jóval több, mint egy üzleti kapcsolat, ezért igyekszem a közöttem és kollégáim között lévő, kölcsönös tiszteleten alapuló személyes kapcsolatot ügyfeleimmel szemben is megőrizni.

Dr. Kondorosi Mátyás

Dr. Kondorosi Mátyás

Tevékenységi körök, amiben segítséget nyújtunk: adásvételi szerződés, ajándékozási szerződés, polgári jogi szerződések, cégeljárás, cégalapítás, képviselet közigazgatási eljárásban, képviselet polgári peres és nemperes eljárásban, munkajog, közlekedési ügyek

Dr. Kónya Tamás

Dr. Kónya Tamás

Az Eger történelmi belvárosában található Dr. Kónya Ügyvédi Irodát Dr. Kónya Tamás ügyvéd 2005. június 1-jén alapította. Az alapító szándéka az volt, hogy ügyfeleit megelégedésükre jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése útján, a lehető legtöbb területen képviselje magas szakmai színvonalon. Az iroda ennek szellemében működik a mai napig is. Az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. (Ütv.) rendelkezéseinek megfelelően ügyvédi tevékenységünk körében ellátjuk ügyfeleink peres és peren kívüli képviseletét, szerződéseket, okiratokat és egyéb beadványokat készítünk. Ezen túl ellátunk minden olyan egyéb tevékenységet, amelyre az Ütv. feljogosít. Ügyvédi tevékenységünk alapja a felmerülő jogi kérdés valamennyi aspektusának alapos megvizsgálása. Az alapító jogi tanulmányait a Miskolci Egyetem Jogi- és Államtudományi Karán végezte summa cum laude minősítéssel. A jogi szakvizsgát követően 2003. március 31. napjától a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ügyvédi Kamara, majd 2005. június 1. napjától a Heves Megyei Ügyvédi Kamara tagja.

Dr. Kovacsics Ákos Ügyvéd

Dr. Kovacsics Ákos Ügyvéd

Ügyvédi tevékenységem keretében vállalom adásvételi szerződések, okiratok elkészítését, peres eljárások képviseletét, cégalapítást, cégmódosítást, cégmegszüntetést, munkajogi, családjogi, kártésítési, jogi, képviseletét.

Tuti menü